Hopp til hovedinnhold

Mathuset i Åmot sentrum

Vinje kro- og veigrill fikk for noen år siden nye eiere og fremstår med nytt navn, nye matretter og liv og røre rundt det lille mathuset i Åmot sentrum.

Heimat Vinje er 1 av 3 veikroer som Heimatkjeden driver i dag. Maten du får er ofte regional, det meste er hjemmelaget, eller laget hos lokale produsenter på egne oppskrifter.

Her serveres god gammeldags husmannskost, a la carte, salater og påsmurt av mange slag. Hos Heimat finner du også et lite marked med massevis av gode - og nye utvalgte varer for den som er glad i nye smaker eller kanskje ser etter en liten gave.

På Heimat finner du alt fra Eplemost fra Gvarv til pepper fra Madagaskar, Picklees fra Danmark og Sardiner fra Portugal. I samme hus finner du også Pizzabakeren, med nybakte bunner hver dag og en stor meny. 

Begge tilbyr catering for store og små begivenheter, og du velger selv om du vil hente eller få maten levert på døra. 

- Vi ønsker at våre gjester skal hygge seg hos oss og kose seg med god mat og drikke.  Enten det er for en liten rast, middag med familie og venner, selskapeligheter eller pizza til fredagskvelden, sier Jarle Øverland, daglig leder i Heimat. 

Velkommen til mathuset i Åmot sentrum! 

Heimat2
Developed by Aplia AS     Powered by eZ Publish - Personvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.