Link tab titleFristadsenteret > Vinmonopolet Vinje


Vest-Telemarks største kjøpesenter!

Fristadsenteret
Telefon: 35 07 11 00
E-post: varehussjef.vinjeSPAMFILTER@elkjop.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Adresse:
Åmot sentrum
3890 Vinje


Vinmonopolet Vinje

Tel: 04560

Opningstider: Tys-tors 11-16.00, fredag 11-18.00, laurdag 10-15.00

Lytt til erfarne vinfolk! 

Nordmenn har ved gjentatte anledninger gitt uttrykk for hvor fornøyd de er med Vinmonopolet. Hovedgrunnen til dette er den servicen og hjelpsomheten vi møter kundene med, og kunnskapen vi har om varene vi selger.

De færreste som begynner å jobbe i Vinmonopolet gjør det gjennom tilfeldigheter. Faget blir stadig mer populært, og både ansatte og kunder bruker mye av sin fritid på å studere og lære seg mer om vin, brennevin og øl. Og ikke minst om kombinasjonen av mat og drikke.

Vinmonopolet har en omfattende obligatorisk opplæring, en kombinasjon av nettkurs, egentrening og smaking. Den viktigste treningen og opplæringen skjer likevel i butikken, mellom kollegaer og i møte med kundene, hver eneste dag. Den iherdige jobben butikksjefer og ansatte gjør daglig er helt avgjørende for Vinmonopolets kompetansebygging og det gode forholdet vi har til kundene.

Se oversikt over vareutvalget i Vinje her

Opningstider Vinmonopolet:

tysdag - torsdag: 11:00 - 16.00

fredag: 11:00 - 18.00

laurdag: 10:00 - 15.00

Eigne opningstider ved jol og påske, sjå www.vinmonopolet.no.Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.