Link tab titleFristadsenteret > Sparebanken DIN/Eika Forsikring


Vest-Telemarks største kjøpesenter!

Fristadsenteret
Telefon: 35 07 11 00
E-post: varehussjef.vinjeSPAMFILTER@elkjop.no (Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Adresse:
Åmot sentrum
3890 Vinje


Sparebanken DIN/Eika Forsikring

Tel: 35065700

Bank og forsikring på ein stad! Gode råd og vilkår frå ein sterkt lokalforankra aktør. Minibank er på plass!

Sparebanken DIN

Seljord Sparebank vart etablera i 1937, funsjonerte med Bø Sparebank oktober 2013og heiter no Sparebanken DIN. Banken er totalleverandør av bank- og forsikringstenester. Vi har kontor i Åmot, Seljord og Bø.

Fordelar med Sparebanken DIN

Sparebanken DIN er ein alliansebank i Eikagruppen  og kan tilby by deg som kunde eit komplett tilbod av produkt du har behov for. Som forsikring, finansiering, kredittkort, leasing, betalingsformidling og sparing- og plasseringsprodukt. Vi skreddarsyr finansielle løysingar til både privatpersonar og bedrifter.

Det at vi er ein lokal sjølvstendig bank gjer at vi kan legge vekt på lokale forhold når vedtak skal gjerast. Som kunde kan du forhalde deg til ein kunderådgjevar du kjenner, og behandlingstida er ofte kortare enn om ein nyttar ein av storbankane.

Lokal støttespelar

Vi ynskjer å vera ein bidragsytar og støttespelar for nærmiljøet og Sparebankstiftelsen Seljord vil dele kvart år ut sponsormidlar og gåvemidlar til lag og foreiningar.

 Den perfekte gåve!

Eika Verdikort kan nyttast i alle butikkar. Du bestemmer sjølv verdien på kortet (200 kr – 5.000 kr). Smart gåve til jul, bursdag, bryllup, konfirmasjon osb.Verdikortet kjøper du i banken.

Opningstider:

måndag-fredag: 09.00-15.30


Interaktiv oversiktDette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.